Constructiebedrijf Ovec Multiservice

Sinds 1983 werkt Ovec Multiservice met groot plezier aan diverse las- en constructiewerken voor klanten in heel Nederland. Naast grote, gecompliceerde staalconstructies doen we ook reparaties en het kleinere brand- en laswerk. Zowel in de utiliteitsbouw als in de beton- en waterbouw hebben wij ruime ervaring.

De staalconstructies maken we in onze eigen werkplaats aan de Basisweg in Amsterdam. We werken met gecertificeerd personeel en staan garant voor een hoge kwaliteit in maatvoering en afwerking. Of we nu werken aan een staalconstructie of trap, we houden altijd oog voor detail en denken graag actief mee over de beste aanpak van uw bouwproject.

Van ontwerp tot en met realisatie

We staan onze klanten bij gedurende het hele bouwtraject, van ontwerp tot en met realisatie.

  • Calculaties

  • 3D Tekeningen

  • Constructieve berekeningen

  • Montage

  • Reparaties en onderhoud

Met ons uitgebreide calculatieprogramma kunnen we u snel voorzien van een gedetailleerde offerte. Neem contact op via 020 611 8506 of stuur uw aanvraag per e-mail aan ons door.

3D overizicht buitentrap de Oever
ABC School De-Bron Staalkonstruktie Loopbrug

3D tekeningen

Met een eigen engineer in ons team denken we graag actief mee over de meest efficiënte bouwoplossingen voor onze klanten. Indien wenselijk leveren we gedetailleerde 3D modellen, voorzien van hoofd- en detailberekeningen.

BIM model

Om fouten tijdens het bouwproces te voorkomen, werken veel aannemers tegenwoordig met BIM modellen (Building Information Modeling). Wij kunnen uw BIM-model eenvoudig importeren met ons 3D tekenpakket van Tekla Structures.

NEN-EN1090 EXC2

Ovec Multiservice is NEN-EN1090 EXC2 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het  Veiligheidscertificaat Aannemers (VCA*).

Compleet aanbod

Samen met onze betrouwbare partners in de staalbouw bieden we een compleet pakket aan diensten.  Zo kunt u bij ons terecht voor het snijden en bewerken van staal, verzinken, poedercoaten en natlakken.