Wat onze klanten zeggen

Ovec Multiservice heeft klanten door heel Nederland, werkzaam in verschillende sectoren. Van scholen en gemeenten tot bedrijven uit diverse branches. Hun referenties lees je op deze pagina. Voor een uitgebreide omschrijving van de projecten die we hebben uitgevoerd gaat u naar de pagina Projecten.

Ovec Multiservice werkt sinds 2005 aan diverse projecten van J.P. van Eesteren, inmiddels dus al meer dan 10 jaar! Ze hebben zich de laatste tijd sterk ontwikkeld in BIM / 3D ontwerpen. De voortgang van de projecten (tekenwerk-controle-productie- en levertijd) wordt altijd scherp in de gaten gehouden en ze onderhouden korte lijnen met zowel de uitvoering als werkvoorbereiding. Ovec hanteert marktconforme prijzen en is een goede partner bij inkoopgesprekken. Ze denken mee in oplossingen en niet in belemmeringen en dat is dan ook één van de redenen waarom wij graag met hun samenwerken.

Dennis van Kranenburg
Dennis van Kranenburg, Projectmanager J.P. van Eesteren B.V.

Nadat ik heb omschreven wat we nodig hadden, heeft Ovec Multiservice 2 bordessen voor ons gemaakt. Uit hun ervaring en expertise bleek dat er nogal wat gemaakt kon worden. Alles was volgens afspraak op tijd klaar. Bij het ontwerp van de staalconstructie is ook goed nagedacht over de veiligheid van onze medewerkers. Kortom een fijne club om mee te werken en die weten waar ze mee bezig zijn.

Michel Kliphuis
Michel Kliphuis, hoofd Technische Dienst.

Ovec Multiservice heeft voor OV SAAL Zuidtak West leuningwerk, trappen, bordessen en deksloven naar tevredenheid ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. In Ovec ken ik een partij die snel kan schakelen en handelen, een goede prijs-kwaliteitverhouding kent en altijd de intentie heeft gezamenlijk de problemen op te lossen. Voor een volgende staalklus zou ik Ovec zeker weer vragen!

van Hattum en Blankenvoort
Tim Viets, Projectcoördinator bij Combinatie Nieuwe Meer Sporen

De samenwerking tijdens de projecten is altijd prima verlopen. Door de korte lijnen konden we snel schakelen. Ondanks de beperkte beschikbaarheid van onze drijfkranen kon Ovec telkens weer ruimte maken om het werk zoveel mogelijk door te laten gaan.

Logo Rietlanden Terminals
Rick Leegwater, Supervisor Rietlanden Terminals B.V.

Ovec Multiservice heeft in onderaanneming de opdracht gekregen om diverse staalconstructies te berekenen, tekenen, vervaardigen en monteren. De werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. De technische bekwaamheden, oplossings- en klantgerichtheid waren ruimschoots aanwezig.

Hegeman logo
Remco Haanstra – Projectcoördinator – Hegeman Beton- en Industriebouw BV